YOGYAKARTA DAY 2 : VIDEO

8:24 PM


My video diary about my second day in Yogyakarta. For everything related to this video was written on my previous post, Yogyakarta Day 2.

Please enjoy the video!



Video and editing by me and Timothy

If you want more videos please give it thumbs up and don't forget to subscribe ;)
Missing the previous post about Yogyakarta Day 1? Check it here.

xx, Vonny

     

You Might Also Like

13 comments

  1. Suka banget vidoenya, jadi terinspirasi nih buat blog :) Btw, templatenya juga samaan hahaha

    ReplyDelete
  2. Video nya keren, aku belajar bikin video kok yaaaa bosok banget jelek hahaha
    Jogja selalu bikin kangen :-)

    ReplyDelete
  3. it turns out to be such a cool video <3
    love to see more of this...
    i followed you, mind to follow back? :)

    carovedette.blogspot,com

    ReplyDelete
  4. amazing yogya :D

    www.adhiwahyudi.com

    ReplyDelete
  5. jugja yang selaluuuu buat kangen :)..salam kenal et nice video :)

    ReplyDelete
  6. jogja kota sejuta seniman hehe , jadi pengen kesana lagi :)

    ReplyDelete
  7. lumayan menarik...tapi banyak spot sebenarnya di jogja yang lebih menarik....coba kebeberapa kanpung didaerah pinggiran jogja, yang menarik itu hidup dan budaya masyarakatnya mbak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makasih tipsnya, semoga di trip Yogya selanjutnya bisa ke daerah2 pinggirannya :)

      Delete
  8. keren banget videonya, jadi kepengen ke jogja nih :)

    ReplyDelete
  9. yogya selalu ngangenin....videonya keren mba...

    ReplyDelete
  10. Greaat Video Kak. menggambarkan Jogja yang sesungguhnya. :)

    Salam kenal

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog and thanks for your lovely comments!
Get in touch with me >> twitter/instagram : @vonnydu

xoxo - Vonny

© VONNYDU 2010-2015. All photos are taken by me, unless otherwise stated. All rights reserved.